Ingredientai:
- Avietės
- Cukrus, 250 gramų
- Migdolai, 50 gramų
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Kvietiniai miltai, 300 gramų
- Sviestas, arba margarinas, 250 gramų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo eiga:
Minkštą sviestą išsukame su kiaušiniais ir cukrumi.
Įmaišome vanilinį cukrų.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais.
Miltų mišinį irgi įmaišome į tešlą.
Sudedame tešlą į sviestu ar aliejumi pateptą skardą, ant viršaus sudedame avietes ir apibarstome plonais migdolų lapeliais.
Kepame apie 45 minutes 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.