Šių šokoladinių keksiukų viduje siurprizas – skysto karčiojo šokolado įdaras. O kepami jie vos 10 minučių.
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
Ingredientai:
- Cukrus, 150 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Šokoladas, juodasis, 150 gramų
- Sviestas, 150 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo eiga:
Sviestą išlydyti su šokoladu.
Kai sviestas pravės, sudėti cukrų ir labai kruopščiai išmaišyti.
Sudėti kiaušinius.
Galiausiai po truputį maišant berti miltus su kepimo milteliais ir maišyti, kad neatsirastų gumulėlių.
Tešla turi būti gana skysta, bet ne per daug.
Kepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 minučių, bet reikia labai žiūrėti, nes gali būti iškepę jau per 10 minučių.
Patarimas:
Iškepus galima papuošti lydytu šokoladu.
Skanaus!!!